Festiviteiten t.b.v. 25 jarig jubileum

 

Programma jubileum festiviteiten..

 

Pakketje schroot of Goudklomp; wat zal het zijn!

Zondag 22 september vanaf 1300 uur in restaurant De Watertoren, Nassaulaan 33.

 

Heemkundekring De Steenen Kamer heeft drie specialisten bereid gevonden om met u te bekijken of u schroot of goudklompjes in handen heeft. Iedereen kent het TV-programma wel en het is elke keer weer fascinerend om het verhaal achter een object te leren kennen, evenals natuurlijk de waarde van het kleinood dat al jaren in de kast staat te verstoffen.

Op het podium in Restaurant De Watertoren staan Dhr. Klep, Dijkers en Olthuijzen met hun expertise gereed voor u. De analyse en taxatie kost per object 5 euro.

Kom in beweging en pluk de vitrinekast in de huiskamer leeg. Schuif ook de Vlizotrap  naar beneden om die ene oude doos met spullen nog een keer door te kijken. Gegarandeerd dat er iets in ligt waarvan u geen idee heeft wat het precies is.

Als u niks heeft om te laten bekijken, bent er u natuurlijk ook erg welkom. Het wordt gegarandeerd een interessante informatieve middag met verrassingen en misschien ook wel teleurstellingen. De kans is het grootst dat u net zo arm naar huis gaat als u gekomen bent, maar dat mag de pret niet drukken. Tot zondag 22 september!

Tijdens deze middag zullen er diverse taxateurs aanwezig zijn om u meegebrachte voorwerpen tegen een kleine vergoeding ”van €5,- per voorwerp” te taxeren en te voorzien van eventuele nieuwe informatie. Al de aanwezige taxateurs hebben hun eigen specialisatie zoals Schilderijen & Prenten, Horloges, Gouden & Zilveren sieraden, tevens zal er een algemene taxateur aanwezig zijn voor alle overig zaken.

De middag begint om 14.00 uur t/m 17.00 uur een ieder is welkom. Wij hopen dan ook op veel belangstelling en een geslaagde middag.

Aanwezig als taxateurs:
Antiek: A.J. Klep, algemeen taxateur, Etten-Leur
Sieraden: J. Dijkers, juwelier-taxateur, Oud-Gastel
Schilderijen: H. Olthuijsen, restaurateur-taxateur, Huijbergen

 

Unieke Lezingencyclus voor Steenbergen.

Lezingencyclus pers